Inngangsbilletten til en selvhjelpsgruppe er et livsproblem!

Løvetannen gir seg ikke

Et veivalg

Til LINK Oslo kommer det mange forskjellige mennesker med ulike problemer. Modige mennesker som har tatt et valg om å gjøre noe med en vanskelig livssituasjon.

Mennesker som har erkjent at de må gjøre noe med livet sitt, og som gjør det, sammen med andre i en selvhjelpsgruppe her i LINK Oslo.

Det er gratis å delta!

Å delta i en selvhjelpsgruppe i LINK Oslo, Senter for selvhjelp og mestring koster ingen penger og du trenger ingen henvisning.

Ulike problemer gir bredde i livserfaring

Til LINK Oslo kommer folk med angst og depresjoner, med ulike fysiske sykdommer, mange er ensomme uten nettverk, noen er i skilsmisse.

Andre har problemer i arbeidslivet, noen er uten jobb og opplever vanskeligheter rundt det, andre har syke barn, noen har problemer knyttet til familierelasjoner.

LINK Oslo er en mulighet, uansett livsproblem. At mennesker møtes i selvorganiserte selvhjelpsgrupper grupper der deltakerne har ulike problemer, skaper en god dynamikk. Bredden i livserfaringer gir nye muligheter for å lære og for å dele.

DU er aktøren som bestemmer!

Det er verken de ansatte i LINK Oslo eller andre rundt deg som vurderer hvorvidt ditt problem er stort nok eller for lite. Du kjenner selv om problemet ditt er så begrensende for livskvaliteten din at du har behov for å gjøre noe med det. Er svaret ja er du velkommen som deltaker i selvorganiserte selvhjelpsgrupper her i LINK Oslo.

Les mer om hvordan de selvorganiserte gruppene fungerer via denne lenken.